Onze diensten

Het oplossen van bedrijfsmatige vraagstukken is vaak een lastige opgave. Daarnaast hebben bedrijven of organisaties vaak zelf niet de tijd, kennis of ervaring om bepaalde strategische vraagstukken in goede banen te leiden. U kunt bij ons terecht voor gedegen bedrijfsadvies en de beste bedrijfsadviseurs, gespecificeerd op uw vraagstuk

 

Reorganisaties

Een bedrijfsadviseur is gespecialiseerd in het herstructuren van bedrijven en organisaties. Onze bedrijfsadviseurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van reorganisaties. Het reorganiseren van bedrijven en organisaties gaat vaak hand in hand met ontslagen en ongewenste verplaatsingen, waardoor er vaak een bittere smaak aan zit. Ook hierbij staan de bedrijfsadviseurs van Retro Loekie voor u klaar.

 

Strategiebepaling

Bedrijven en organisaties lopen vaak vast op hun strategiebepaling. Een bedrijfsadviseur heeft de juiste kennis om hierbij te helpen. De bedrijfsadviseurs van Retro Loekie zijn expert in probleemanalyse en strategiebepaling en kunnen uw bedrijf of organisatie weer nieuw leven inblazen.

 

Groeimogelijkheden

Of het nu gaat om de branding van uw bedrijf, merkmanagement, het aanboren van nieuwe afzetmarkten of het analyseren van de markt, door een breed scala aan bedrijfsadviseurs hebben wij altijd de juiste partij voor uw vraagstuk.

 

Afspraak maken

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden. Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 1 uur een reactie te geven op uw vraag.